Kies uw taal:

Bekijk onze veelgestelde vragen.

Hoe verloopt een massage?
Bij een verblijf in L’O Reine, nemen we jou en je gezelschap graag zorgzaam onder handen voor een niet-erotische relaxatiemassage. Het doel van de massage is dat je tot in je diepste vezels ontspannen geraakt om ten volle te genieten van het volledige wellness-pakket.

 

Dit is het verloop van de massage, die in totaal 1 uur zal duren:

 

Vooraf 
Ga naar het toilet en maak gebruik van de douche als je dat wenst. 
Zo ben je zeker op je gemak tijdens de massage.

 

Bij aanvang
Mijn collega en/of ik verwelkomen je in de massageruimte en je mag in slip of naakt – dat kies je zelf – op de massagetafel op je buik gaan liggen. We vragen dames om het bovenstukje van een bikini of BH uit te doen om de rug te kunnen masseren. 
We leggen een dekentje over je volledige lichaam om je warm te houden. Samen met de infrarood-lampen boven de massagetafel, komt dat helemaal goed.
We vragen vervolgens of je goed ligt, of je ergens pijn hebt, of we ergens rekening mee moeten houden tijdens de massage.
Je hoort speciaal voor de massage door ons samengestelde muziek.

 

Tijdens
We leggen verschillende lichaamsdelen bloot om te masseren en dekken ze na behandeling weer toe. De massage start bij je voeten, je benen, via je rug naar je schouders en je nek. Vervolgens vragen we je om te draaien waarbij wij het dekentje voor je opheffen, zonder dat we jouw lichaam zien tijdens het omdraaien. 

 

Vervolgens starten we terug aan de voorzijde de de voeten, benen, armen, handen, schouders. We ronden het parcours af met een gezichtsmassage. 

 

Na
Mijn collega en/of ik geven aan dat de massage afgerond is en ik/wij verlaten de ruimte, zodat jij/jullie langzaam kunnen opstaan, jij/jullie je kamerjas kan/kunnen aantrekken en de massageruimte verlaten.
Bekijk onze Omgeving pagina om te kijken wat je in de buurt kan doen.